Uncategorized

Trøndelag Reiseliv inviterer til filmaudition: Ponni, geitebukk, papegøye, skilpadde, hund og katt i finalen

Ponni, geitebukk, papegøye, skilpadde, hund og katt i finalen. Innspilling i studio 19. og 20. mars på Lade, Trondheim.

Trondheim, 17. mars 2017 – 11 finalister inviteres til audition søndag 19. mars og mandag 20. mars, i studio på Lade. Tidlig i mars annonserte Trøndelag Reiseliv at selskapet søker dyr som kan spille hovedrollen i flere kampanjefilmer. I løpet av to uker fikk Trøndelag Reiseliv inn 200 påmeldinger, både hunder, katter, ilder, afrikansk kjempesnegle, hester og flere kjæledyr.

Dette vil skje:

Trøndelag Reiseliv vil filme 11 kjæledyr enkeltvis i beskyttede omgivelser, med en dressør til stede. Av disse plukker selskapet ut noen kandidater som blir brukt i kampanjefilmer for det historiske Trøndelag. Dyrene velges ut ifra sin personlighet og karakteristikk for å få størst mulig spenn i historiene som skal fortelles og inspirere turister for å besøke Trøndelag. Kampanjefilmene skal på en humoristisk måte beskrive det trønderske feriekonseptet «Træge Trøndelag», som er selskapet egen vri på «slow living». Filming vil foregå søndag 19. og mandag 20. mars på Lade i Trondheim.

Alle som er plukket ut til audition får et profesjonelt portrettfoto, og premieres med et gavekort på 1.000,- og en goodiebag fra Felleskjøpet.

Ingen dyr vil bli utsatt for risiko under opptak, men eiere er selv ansvarlig for sitt dyrs velferd på sett.

Disse kompisene kommer på audition – dyrene er beskrevet av sine eiere:

Wirvel
10 år, ponni fra Trondheim

«Wirvel er en ponni med mye sjarm. Han er av rasen Haflinger, som er kjent for sine artige påfunn og høye intelligens. Han er meget billedskjønn, og kan mange triks bl.a strekke på foten, «smile» (løfte overleppa), knele m.m. Han har ofte egne meninger om saker og ting, men er som en hund og gjør alt for en godbit.»

Wirvel, ponni fra Trondheim

 

Chili
5 år, hund fra Fosen

«Chili er en riktig cool type, elsker å ligge på ryggen og rulle i snø. Glad i folk. Elsker å svømme i sjøen. Har en fantastisk pels.»

Hunden Chili fra Fosen

 

Murre
10 år, katt fra Klæbu

«Murre er en aktiv jeger, en flørtepus, elsker å gå tur, elsker fersk fisk, sitter før han får mat, slenger seg på siden når han legger seg på gulvet (ikke noe mykt og elegant), han snorker, følger etter flokken sin (skal være i samme rom som oss), har matmor vært borte i flere dager skal han helst ha en labb bort på matmor hele tiden i tillegg. Er alltid med på tur i fjellet.»

Katten Murre fra Klæbu

 

Odin
11 år, geitebukk fra Rissa på Fosen

«Odin er en trivelig kar. Til å være bukk da, vel og merke. Han er født i Bjugn, men har bodd hele sitt liv i Rissa. Odin er 100% leietam, og er nesten sikker på at han kan gå under kategorien «hund».»

Geitebukken Odin fra Rissa på Fosen

 

Espresso
8 år, Hund fra Trondheim

«Espresso er en 8 år gammel engelsksetter som er en av familiens 4 jakthunder. Siden familien også har en stor interesse i fotografering blir han også mye brukt som «hobbymodell» for matmor sin instagram konto der han ofte må posere på ulike bilder.»

Hunden Espresso fra Trondheim

 

Kikki, Särnan og Dimdim

5, 6, og 7 år, Hund fra Trondheim

«3 stk. livlige, morsomme hunder som gjerne matcher i klesveien.»

 

Hundene Kikki, Särnan og Dimdim fra Trondheim

 

Kokos
10 år, katt (skogkatt) fra Trondheim

«Den undrende, sosiale og pratsomme katten. En hybrid mellom hund og katt. Sammen bor han med dvergdachsen Felix, og er den selvutnevnte sjefen i huset. Mens hunden ukritisk kaster seg inn i situasjoner, sitter katten igjen og vurderer konsekvensene

Skogkatten Kokos fra Trondheim

Sixten
3,5 år, hund fra Trondheim

«Sixten! er hunden som folk snur seg etter på gaten, og som vinner over de mest skeptiske med sin sjarmerende personlighet og sitt klovnaktige utseende

Hunden Sixten fra Trondheim

Frøya

5 år, hund fra Rissa på Fosen

«Frøya er en fantastisk kosete selskapssyk husky/malamute. Følger eier rundt omkring hele dagen. Ligger gjerne i fanget om hun får lov til det. Glad i folk, å sjarmere de fleste med sine isblåe øyne.»

Hunden Frøya fra Rissa på Fosen

 

Gaia

17 år, Blå-gul ara – papegøye fra Trondheim

«Gaia er en blå-gul ara som elsker oppmerksomhet (hater å dele den med andre dyr), og som gjerne shower for kamera ved å danse og vise seg frem.»

Papegøyen Gaia fra Trondheim

 

Kurt
17 år, skilpadde fra Trondheim

«Kurt er en skilpadde som er glad i andre og er sosial, til skilpadde å være. Han er vant til å gå fritt omkring og tar nye utfordringer på stak arm. Han er veldig enkel å ha med å gjøre. Til daglig går han rundt sammen med husets to hunder.»

Skilpadden Kurt fra Trondheim

 

Pressekontakt:

Petra Sestak
Reiselivssjef
Trøndelag Reiseliv AS
Nordre Gt. 11
7011 Trondheim
Mobil: +47 90 55 24 22
Petra@trondelag.com