På trondelag.com gjør vi stadig tilpasninger for å øke brukeropplevelsen, sånn at flere finner den informasjonen de ønsker å finne og flere blir inspirert til å reise til Trøndelag. Her kommer statistikk fra trondelag.com fra år til år.

Unike sidevisninger

Unike sidevisninger viser hvor mange besøk det har vært på trondelag.com totalt per år. Her hadde vi en generelt en god økning fra år til år, bortsett fra en liten nedgang i 2019.

Unike sidevisninger på trondelag.com

2016
2017
2018
2019
2020

Gjennomsnittlig tid på side

Gjennomsnittlig tid på side viser hvor lang tid hver bruker tilbringer på trondelag.com. Vi jobber kontinuerlig med å skape mer målrettet og levende innhold, og ønsker å se at brukerne av siden både blir lengre og er innom flere sider per besøk.

Gjennomsnittlig tid på trondelag.com

2016
2017
2018
2019
2020

Trafikkoversikt

Dette er en oversikt over hvor vi får trafikken inn til trondelag.com fra. Organisk søk er vår desidert beste kilde til trafikk, noe vi vil fortsette å strekke jobbe mot. Organisk søk handler om å komme høyt på søkemotorens rangering av relevante resultater ved et søk. Dette gjør vi ved å blant annet jobbe med søkemotoroptimalisering på trondelag.com.