“If there’s one event I look forward to the most each year it’s the ATWS. The ability to network, share, learn and laugh with so many brilliant minds in the adventure travel space makes this a ‘must attend’ event.” Christopher Noble, WorldNomads.com

ATWS

Aktiv ferie er det raskest voksende området i internasjonalt reiseliv. «The Adventure Travel World Summit» i regi av Adventure Travel Trade Association har blitt en viktig møtearena for å lære, og for å bygge nye relasjoner som skal sende oss nye gjester til Trøndelag. I 2019 vil konferansen skje i Gøteborg.

Hvem treffer man?
Turoperatører, salgsagenter, journalister/blogger i adventure travel-segmentet

Hvem passer dette til?
• Aktivitetsleverandører
• Attraksjoner
• Incoming-operatører
• Destinasjoner

Deltakelse: $ 1850

Kontakt: Petra Sestak, petra@trondelag.com, Tel: 90 55 24 22