Gjennom denne dagen vil Innovasjon Norge gi relevant kunnskap om det tysktalende reiselivsmarkedet og hjelpe med å komme i kontakt med relevante turoperatører og salgsagenter. Nettverk og markedsinnsikt er fokus for dagen, og tema for presentasjoner vil være kulturturisme, bærekraftig turisme, aktiv turisme og helårsturisme. Dagen avsluttes med en nettverksmiddag med 6 turoperatører og reiselivsagenter som jobber med kultur, bærekraft og aktiv turisme.

Passer for destinasjoner, adventure-segmentet, hoteller og unike overnattinger, nye turistaktører, attraksjoner.

Pris: TBA

Inkludert:

Networking
Markedsinnsikt
Moderering fra Innovasjon Norge B2B spesialist
Måltider I offisiellt program (lunsj & nettverksmiddag)

Ikke inkludert:

  • Overnatting
  • Reisekostnader
  • Transfer

 

Kontakt: Petra Sestak, petra@trondelag.com, tlf: 905 52 422