• Bærekraftige møtetilfeller på en enkel og personlig måte! Møt og kom i kontakt med utvalgte turoperatører fra DACH markedet (Tyskland, Østerrike, Sveits) gjennom disse mentorsamtalene på Skype. Her får man direkte markedsfeedback og møte med ekspertise på Skandinavisk turisme ved flere tilfeller. Fokus for samtalene vil være kulturturisme, bærekraftig turisme, aktiv turisme og helårsturisme.
 • Alle profesjonelle aktører med interesse for salg i DACH-marked oppmuntres å melde interesse for disse mentorsamtalene. Avhengig av hvilke turoperatører som er med, vil de norske tilbyderne inviteres til samtaler. Kommunikasjon på engelsk!Pris: EUR 250.- ex moms

  Inkludert:

  1 times session med markedsspesialist.                                                                 Moderering av Innovasjon Norges B2B spesialist

  Ikke inkludert

  Teknisk support
  Stabil og fungerende skype tilgang med mikrofon og kamera

  Minimum/maximum antall deltakere:
  Minimum 1 og maximum 3 per session

Kontakt: Kjersti Greger, kjersti@trondelag.com  Tel: 954 88 121