World Travel Market er verdens nest største bransjemesse for reiselivsindustrien, og er en viktig møteplass. De siste årene har det vært rundt 5.000 utstillere fra 184 land og regioner, og messen har hatt ca. 51.000 besøkende fra hele verden.

Norge vil være representert på WTM som en del av en felles nordisk stand. Gjennom deltakelse i prosjektet vil tilbydere av norske reiselivsprodukter ha muligheten til å ha møter på vår stand.  World Travel Market er veletablert som en av de viktigste møteplassene i verden for beslutningstakere i reiselivsbransjen.

Dette er inkludert:

  • Deltakelse på den skandinaviske standen
  • Tilgang til WTM’s database av forhåndsregistrerte besøkende, med mulighet for å invitere deltakere til messens eksklusive åpningsdag

Passer for regionale markedsføringsselskap, destinasjonsselskap, og andre norske tilbydere som har konkrete og bookbare produkter for et internasjonalt marked, og som er interessert i det britiske markedet. 

Pris:

  • * 3 personer fra samme selskap, 1 bord og en desk: £5600.- ex moms
    * 2 personer fra samme selskap, 1 bord: £3100.- ex moms
    * Halvt bord for 1 person. Bordet deles med et annet selskap på standen: £2100.- ex moms

Påmeldingsfrist interesse: 15.01.2020.

Fakturering: Desember 2020, via Trøndelag Reiseliv

Kontakt: Kjersti Greger, kjersti@trondelag.com  Tel: 954 88 121