Her finner du informasjon om billetter til Reiselivskonferansen.

Reiselivskonferansen arrangeres over to dager med et intensivt program på Britannia Hotel i Trondheim 9. og 10. april. Den består av både foredrag og workshops hvor du selv velger hvilket workshop-løp du ønsker å ta del i.

Bestillingsinformasjon

Ønsker du å være med på Reiselivets festaften må du krysse av for denne i tillegg. Det samme gjelder om du trenger overnatting. Overnatting står som kr. 0 i bestillingssystemet fordi det må faktureres separat med egen momssats. Bestilling av overnatting er bindende og koster kr. 1790 for enkeltrom.

Vi gjør oppmerksom på at workshopen Fremtidens fisketurisme 10. april kan også velges av de som ikke deltar på konferansen. Skal du være med på hele konferansen skal du derfor ikke krysse av på denne workshopen på første bestillingsside.

For de som deltar på konferansen er workshop inkludert i konferansepakken og kommer som eget valg på side to i påmeldingsskjemaet. Se mer på praktisk informasjon.

Bestill din billett her:

Mer om Reiselivskonferansen