Markedsføring av Trøndelag er en av Trøndelag Reiselivs viktigste oppgaver og da er det riktig å være tilstede på en av de arenaene hvor man blir oppdatert på det siste innen markedsføring, nemlig Markedskonferansen i Trondheim.

Markedskonferansen i Trondheim 2019 ble avholdt på Clarion Hotel & Congress og er i regi av Trondheim Markedsforening. Markedssjef Kjersti Greger og vår digitale markedsfører, Camilla Skaget Hansen var tilstede på konferansen. Camilla er styremedlem i Trondheim Markedsforening, og har dermed fingeren på pulsen på det siste som rører seg i markedsføringsfaget.

Det var over 180 deltakere på Markedskonferansen og foredragsholderne var fra blant annet NTNU, DNB og Facebook. Tema som ble tatt opp var hvordan man som markedsfører skal rigge seg for fremtiden, hvordan engasjere og lykkes på de digitale plattformene, merkevarebygging i det digitale skiftet og Growth Hacking.

Dette var en konferanse med høyt faglig innhold og en arena hvor man kan diskutere med og lære om markedsføring av kompetente fagfolk. Trondheim Markedsforening arrangerer jevnlig frokostmøter og kurs, i tillegg til Markedskonferansen som arrangeres årlig.

Den kompetansen vi i Trøndelag Reiseliv tilegner oss ved å være tilstede på denne konferansen vil bidra til at vi kan holde opplevelsesnæringen i Trøndelag oppdatert på det som skjer innen markedsføring. Vi vil dele denne kunnskapen og bruke innsikten til å ta riktige beslutninger for hvordan vi sammen skal markedsføre trønderske opplevelser både i Norge og i utland.

Camilla med styremedlemkollega Linda. Foto: Trondheim Markedsforening