Det vil i løpet av 2020 arrangeres ulike webinarer der man kan introdusere turoperatører og salgsagenter for norske produkter.

For å fremme flere norske destinasjoner til det nederlandske marked vil det i løpet av 2020 arrangeres ulike webinar-møter hvor man kan introdusere turoperatører og salgsagenter for norske produkter. Dette kan organiseres online i sin helhet, og ingen behøver reise for å bli med. Målet med disse er å utdanne minst 30 reiseagenter per webinar/aktivitet for et spesifikt produkt eller destinasjon.

Disse arrangementene passer for aktivitetsselskap, destinasjoner, hoteller og nasjonale/regionale incoming operatører som enten har produkt for salg via turoperatører i det nederlandske/belgiske marked, eller som er en besøksdestinasjon.

 

Pris: EUR 300,- per webinar

 

Inkludert:

  • Tilgang til webinar plattform (software løsning)
  • 15-30 minutters presentasjonstid
  • Tilgang til epostadresser for alle involverte i webinaret i etterkant

 

Ikke inkludert:

  • Forberedelse for presentasjoner

 

Kontakt: Kjersti Greger, kjersti@trondelag.com, tlf: 95488121