B2B (Kontaktperson Stine Teigen)

Trøndelag Reiseliv har over mange år bygd gode relasjoner til det utenlandske salgsleddet, og jobber aktivt med å promotere Trøndelag på viktige salgsarenaer.

Våre prioriterte utenlandske marked er Tyskland/Østerrike/Sveits, Sverige, Danmark, Nederland/Belgia og UK. Vi jobber mot turoperatører, incoming-operatører, reisebyrå, nisjebedrifter, foreninger og bedrifter som jobber med kultur, mat, historie og natur. Salgsagenter som satser på små grupper og individuelle reisende, og som passer inn blant våre egne satsinger, er prioritert.

Vårt fokus er ikke volummarkedet. Vi prioriterer salgsagenter med kunder som harmoniserer med våre regionale satsninger og verdivalg. Det er kunder som er opptatt av bærekraft, kortreist mat og som ønsker å skape relasjoner til lokalsamfunnet – og samtidig blir lengre på hver destinasjon. Det bidrar til økt verdiskapning og redusert klimafotavtrykk.

B2B-aktiviteter i 2023

Messer og workshops:

 • Berlin, 7.-9. mars
 • Workshop Nederland & Belgia, 16-17. mars
 • Norwegian Travel Workshop, Oslo, 24.-27. april
 • Workshop UK, London, 14.-15. juni
 • Workshop Danmark, København, 28. september
 • Nordic Workshop Tyskland. Frankfurt, september eller oktober

 

Visningsturer

Gjennom året vil vi gjennomføre 3-4 visningsturer I regionen. Turene gjøres i samarbeid med Innovasjon Norge, destinasjonsselskap og reiselivsaktører. Visningsturene er en god mulighet til å synliggjøre reiselivsopplevelser til nasjonale og internasjonale turoperatører.

Våre prioriterte utenlandske markeder

Våre målgrupper

 • Tyskland/Østerrike/Sveits 
 • Sverige 
 • Danmark 
 • Nederland/Belgia 
 • Belgia 
 • UK 
 • Turoperatører 
 • Incomingoperatører 
 • Reisebyrå 
 • Nisjebedrifter 
 • Foreninger 
 • Bedrifter som jobber med kultur, mat, historie og natur

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]