PRESSEARBEID (Kontaktperson Bjørn Tore Hals)

Pressearbeid er et kontinuerlig innsalg uten garanterte resultat.

Tradisjonelle pressemeldinger fungerer ikke godt nok lenger, direkte innsalg gir gjerne bedre resultat, selv om det er en mer krevende prosess. Trøndelag Reiseliv har løpende dialog med norske og utvalgte internasjonale medier, med tips og innsalg av saker. Ved større prosjekt utarbeides egne medieplaner.

I 2023 er det planlagt to gruppe-presseturer med internasjonal presse. Den ene vil bli lagt rundt oste-VM i Trondheim. I presseturene kobler vi på aktuelle destinasjoner for planlegging og gjennomføring. Informasjon om presseturer kommer når det er klare.

I tillegg har vi individuelle journalister på reise i Trøndelag gjennom hele året. Her kobler vi på destinasjonsselskapene når det er aktuelt.

Derfor ber vi destinasjonsselskapene og andre aktører om å ha lav terskel for å tipse oss om aktuelle nyheter, hendelser, ideer til pressesaker, innlegg i sosiale medier osv. Om det ikke blir noe av tipsene der og da, har vi et årshjul hvor det er god plass til ideer.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]