I Trøndelag ligger det godt til rette for møter mellom mennesker.

Trøndelag bugner av festivaler, spel, teater og andre store og små arrangement, som gjør det lett å bli underholdt. Enten det er fra en scene, i naturen eller rundt et bord, finnes det alltid en fortelling som kan bringe oss sammen. Det å bli begeistret sammen – handler om å være flere om opplevelsene, både med kjente og ukjente, enten det er 10 000 eller 2.

Ønsket etterlatt inntrykk

Trøndelag er god på underholdning, historiefortelling og det å skape gode øyeblikk. Enten du vil lære eller bare oppleve, finnes det små og store historier som formidles på mange ulike arenaer i hele regionen. Enten du reiser alene eller sammen med noen, er Trøndelag en region som gir deg opplevelser og minner, sammen med andre.

Eksempler fortellinger: Olavsfestdagene, Sigurd Røen (Rindal), Kystkulturdagene, Operaen Olav Engelbrektsson på Steinvikholmen, Budsjord Pilegrimsgård