Nyt Trøndelag på én billett i syv dager til ende. I sommer blir det mulig igjen.

Fra 27.juni – 14 august 2022 kan våre gjester igjen reise med AtB sommerpass i store deler av Trøndelag. Billetten varer i syv dager og kan brukes på buss, tog, trikk, båt, tog- ja, alt av kollektivtrafikk!(*).

Pilotprosjektet er en lenge etterspurt billett av opplevelsesnæringen i Trøndelag. Lignende billetter er testet ut i våre nabofylker med gode resultater.

En glimrende reisemåte om du ønsker å reise miljøvennlig og komfortabelt.

Etter første pilotperiode i 2021 ser vi at billetten ble brukt over hele regionen og av ulike målgrupper. Salgstallene er også gode sammenlignet med våre naboregioner med tanke på de utfordringene reiselivet har stått overfor i pandemien. Vi har samlet flere reiseruter koblet mot opplevelser hvor man kan benytte seg av sommerpasset

AtB sommerpass ble til som et initiativ fra Trøndelag Reiseliv, og på oppdrag fra Trøndelag fylkeskommune har AtB tilrettelagt for testing av en syvdagersbilletten. SJ Nord ble i 2021 også med i prosjektet, noe som har løftet produktet og åpnet flere reisemuligheter for våre besøkende. Vi er optimistiske og ser fram til å fortsette det gode samarbeidet med AtB og SJ Nord i 2022.

Les mer om billetten på AtB sine sider her

*AtB sommerpass kan brukes på alle AtBs linjer i Trøndelag og SJ Nord sine regionstog.