Hold deg oppdatert på det siste som har skjedd i reiselivet i Trøndelag

Vi er vant til å markedsføre gode opplevelser både nasjonalt og internasjonalt, men vi er ikke vant til å be gjestene å vente med sin bestilling på grunn av stengte grenser. Men det handler nå om å snu seg raskt, lage en plan B og forberede seg på lysere dager.

Vi ruster Trøndelag mot 2030

Hvordan skal reiselivet i Trøndelag være i 2030? I regi av Trøndelag fylkeskommune jobbes det nå gjennom scenarioprosjektet med et veivalg for opplevelsesnæringen.

Markedsplan Trøndelag Reiseliv 2021

Med et turbulent reiselivsår i ryggen ser vi frem til et nytt år fullt av nye friske muligheter!

Hvordan kan koronakrisen påvirke våre reisevaner?

Vi har aldri opplevd en lignende situasjon før, og har derfor lite kunnskap om hvilke reisemønstre vi kan forvente i år. Det vi vet er hvordan vi oppfører oss etter krisetider generelt, reaksjoner og adferdsmønster er like hver gang. Med bakgrunn i dette, kan vi anta at Covid-19 kommer til å påvirke våre reisevaner.

Kommunikasjon på nett i koronatid

Hva bør du ha av informasjon på nettsiden din i fobindelse med Covid-19? Få noen tips her!

Informasjon du bør ha på nettsiden din

Er nettsiden din klar for å nå ut til norske gjester i sommer? 
Her finner du en sjekkliste for hva du bør se over/inkludere på nettsidene dine for best mulig å ta imot potensielle gjester.

Fra overturisme til ingen turisme

Vi ønsker en dugnad hvor langsiktig bærekraft, lokal kontroll og engasjement står i fokus, og at volum ikke igjen blir et mål i seg selv.

Nasjonal pressestrategi for Trøndelag Reiseliv

Trøndelag har masse unike historier og opplevelser som skal kommuniseres ut, og et tett arbeid med nasjonal presse gir oss økt synlighet og utstrekning til potensielle gjester. Trøndelag Reiseliv har laget en egen strategi for arbeid med nasjonal presse, og skreddersyr publiseringsplaner ut fra samarbeid med hver destinasjon.

Revidert markedsplan med scenariotiltak for 2020

Trøndersk opplevelsesnæring har opplevd kontinuerlig vekst de siste årene. Alt lå an til at vi gikk et godt 2020 i møte, og vi har forberedt oss på å ta imot våre gjester med nye attraktive og kvalitative opplevelser innen kultur, mat og natur. Den nye situasjonen i landet krever endringer i vår markedsplan og gir oss rom for nye tiltak.

2019 avslutter med 16 prosent flere gjestedøgn i desember

Trøndelag øker overnattinger både fra utland og innland i 2019.

Delta i vår digitale markedsføring i 2020

Det går mot lysere tider, og nå er det tid for å vise frem alle de flotte opplevelsene vi har å by på i Trøndelag i 2020.

Refleksjon og sommerhilsen

Vi bygger konkurransekraft gjennom samarbeid med andre landsdeler, samt deler av Sverige. Fokus er å posisjonere Trøndelag som opplevelsesregion.