Hold deg oppdatert på det siste som har skjedd i reiselivet i Trøndelag

Reiselivskonferansen

Bli med på Reiselivskonferansen 9.-10. april på Britannia Hotel – i år er det fokus på samhandling og lagspill.

Markedsaktiviteter 2019 – meld deg på!

Trøndelag Reiseliv tilrettelegger for gode arenaer og ulike markedstiltak både nasjonalt og internasjonalt. Her kan du finne aktiviteter som passer for deg og din bedrift.

Knallsommer for reiselivet i Trøndelag

Flere nordmenn og utenlandske gjester ferierer i Trøndelag

Refleksjon og sommerhilsen

Vi bygger konkurransekraft gjennom samarbeid med andre landsdeler, samt deler av Sverige. Fokus er å posisjonere Trøndelag som opplevelsesregion.   Fortsatt står nordmenn for det største volumet i kommersielle overnattinger i Trøndelag med hele 86%. De utenlandske gjestene som ferierer i Trøndelag har flere overnattinger i andre norske regioner – bare 5% blir værende i [...]

På salgsworkshop i London

Hvert år deltar Trøndelag Reiseliv på ulike workshops og messer rundt omkring i verden. Hensikten er å spre informasjon om våre destinasjoner, og muligheter for ulike turistgrupper å oppdage det gode liv i Trøndelag.

Turoperatører på oppdagelsesferd i vintertrøndelag

Bearbeidelse og oppfølging av turoperatører er viktig, og Trøndelag Reiseliv jobber fortløpende med å sette Trøndelag på turoperatørenes Norgeskart. 

Hurrastemning i Trøndelag Finnair åpner Trondheim – Helsinki

Fra 3. juni starter Finnair flyvninger med 5 ukentlige avganger mellom Trondheim og Helsinki.

Bli med på innsiden av Britannia Hotel

Trondheims storstue, Britannia Hotel, gjenåpner 1. april. Bli med på innsiden, her viser Mikael Forselius frem Palmehaven.