Hold deg oppdatert på det siste som har skjedd i reiselivet i Trøndelag

Vi er vant til å markedsføre gode opplevelser både nasjonalt og internasjonalt, men vi er ikke vant til å be gjestene å vente med sin bestilling på grunn av stengte grenser. Men det handler nå om å snu seg raskt, lage en plan B og forberede seg på lysere dager.

Markedsaktiviteter 2020 – meld deg på!

Trøndelag Reiseliv tilrettelegger for gode arenaer og ulike markedstiltak både nasjonalt og internasjonalt. Her kan du finne aktiviteter som passer for deg og din bedrift.

Hvordan kan koronakrisen påvirke våre reisevaner?

Vi har aldri opplevd en lignende situasjon før, og har derfor lite kunnskap om hvilke reisemønstre vi kan forvente i år. Det vi vet er hvordan vi oppfører oss etter krisetider generelt, reaksjoner og adferdsmønster er like hver gang. Med bakgrunn i dette, kan vi anta at Covid-19 kommer til å påvirke våre reisevaner.

Kommunikasjon på nett i koronatid

Flere og flere planlegger sin sommerferie i Norge, søketrafikken på Google begynner å ta seg opp. Det hersker imidlertid stor usikkerhet blant potensielle besøkende om hvilke steder som kommer til å være åpne, og hvilke tiltak som gjøres for at gjestene kan føle seg trygge. Det er derfor viktig at bedrifter informerer godt om egne tiltak vedrørende Covid-19 på nettsiden sin. Under finner du tips til info du bør ha på hjemmesiden din.

Informasjon du bør ha på nettsiden din

Er nettsiden din klar for å nå ut til norske gjester i sommer? 
Her finner du en sjekkliste for hva du bør se over/inkludere på nettsidene dine for best mulig å ta imot potensielle gjester.

Fra overturisme til ingen turisme

Vi ønsker en dugnad hvor langsiktig bærekraft, lokal kontroll og engasjement står i fokus, og at volum ikke igjen blir et mål i seg selv.

Nasjonal pressestrategi for Trøndelag Reiseliv 2020

I en tid hvor internasjonale reiserestriksjoner gjelder for store deler av verden, vil turisme og ferieturer stort sett skje i eget land. Trøndelag har masse unike historier og opplevelser som skal kommuniseres ut til det norske folk, og et tett arbeid med nasjonal presse gir oss økt synlighet og utstrekning til potensielle gjester. Trøndelag Reiseliv har laget en egen strategi for arbeid med nasjonal presse, og skreddersyr publiseringsplaner ut fra samarbeid med hver destinasjon.

Revidert markedsplan med scenariotiltak for 2020

Trøndersk opplevelsesnæring har opplevd kontinuerlig vekst de siste årene. Alt lå an til at vi gikk et godt 2020 i møte, og vi har forberedt oss på å ta imot våre gjester med nye attraktive og kvalitative opplevelser innen kultur, mat og natur. Den nye situasjonen i landet krever endringer i vår markedsplan og gir oss rom for nye tiltak.