Som en av de første ut på nyrestaurerte Britannia Hotel arrangerer vi årets reiselivskonferanse nettopp i Trondheim og Trøndelags nye storstue.

Adresse:  Dronningens gate 5, 7011 Trondheim. Inngang fra Westermannsveita.

Konferansen blir arrangert i Britannia Hall.

Workshops

– parallellsesjoner blir arrangert på ulike møterom på Britannia.

Se workshop-program

For de som deltar på konferansen er workshopen inkludert i konferansepakken og kommer som eget valg på side to i påmeldingsskjemaet.

Festmiddag

Festmiddag med sesongens råvarer serveres i Britannia Hall. Her vil det også bli utdeling av årets reiselivspris og vi kan også låve deg god underholdning gjennom kvelden.

Overnatting på Britannia Hotel

Overnatting på Superior Room: ca. 23 kvm, 160 seng, nydelig frokost i erverdige Palmehaven, inngang SPA, badekåpe og tøfler, fri wi-fi, chromecast 55LED-TV, Nespressomaskin, vannkoker, minibar, hårføner og safe. Overnatting bestilles på i vårt bestillingsskjema og faktureres separat.

Reise til og fra konferansen

Ønsker du å benytte deg av tilbudet som vår samarbeidspartner NSB stiller opp med? Tenk på miljøet, ta toget.

Tog – togbilletter bestilles når du melder deg på konferansen. Reisebevis blir sendt til deg på e-post. Husk å oppgi strekning du vil ta toget T/R fra.

HUSK Å OPPGI EVENTUELLE ALLERGIER NÅR DU MELDER DEG PÅ TIL KONFERANSEN

Alle avmeldinger må skje skriftlig til line@trondelag.com senest 15. februar. For avmeldinger frem til denne datoen vil du bli belastet med et omkostningsgebyr på kr. 500. Ved senere avmelding og ved uteblivelse (no show) på konferansedagen, belastes konferanseavgiften i sin helhet.

 

Påmelding gjøres her:

Mer om Reiselivskonferansen