Statistikk trondelag.com

På trondelag.com gjør vi stadig tilpasninger for å øke brukeropplevelsen, sånn at flere finner den informasjonen de ønsker å finne og flere blir inspirert til å reise til Trøndelag. Her kommer statistikk fra trondelag.com fra år til år.

Markedsplan 2022

Ny visuell identitet, ny kommunikasjonsplattform og digital markedsføring er i kraftig endring. Det vil prege markedsarbeidet i 2022.   Den nye kommunikasjonsplattformen er utformet etter bred involvering av opplevelsesnæringa i Trøndelag, og plattformen blir sentral for markeds- og kommunikasjonsarbeidet i 2022. Kommunikasjonsplattform Digitalt Kampanjer Søkemotoroptimalisering Webutvikling Sosiale Medier Kommunikasjon Print Pressearbeid Foto Kommunikasjonsturné B2B-kommunikasjon Kurs og [...]

Siste nytt

Kommunikasjonsplattform

I Norgeshistoriens vugge har vi det beste stedet for unike mat-, kultur-, og naturopplevelser.

Trøndersk reiseliv med ny drakt og stemme

I 2022 vil du se et Trøndelag Reiseliv med ny visuell identitet, og med en ny trøndersk stemme. Hvorfor det?

2021: En berg- og dalbane

Et koronapreget 2021 ble en berg- og dalbane for reiselivet. Inntektene ble kraftig redusert på grunn av innreiserestriksjoner. Kun en liten andel utenlandske gjester rakk å besøke Norge andre halvår. Vi sendte alle en varm takk til betalingsvillige norske gjester da regnskapsåret ble runda av.

Høydepunkter fra 2020

Annerledesåret 2020 ga oss alle en kraftig støkk med koronapandemi, reiserestriksjoner og en bransje som måtte omstille seg raskt for å finne veien videre. Flere aktører opplevde en fantastisk sommer med rekordresultat i Trøndelag, og vi ser tilbake på et år med engasjert næring i intensivt arbeid for å synliggjøre trønderske opplevelser for det norske folk.

Markedsplan Trøndelag Reiseliv 2021

Med et turbulent reiselivsår i ryggen ser vi frem til et nytt år fullt av nye friske muligheter!

Koronabarometer for internasjonal reiseaktivitet vinter 20/21

Koronakrisen har snudd opp ned på tilværelsen for norsk reiseliv, og reiselivsnæringen går en krevende høst- og vintersesong i møte. Derfor er det viktigere enn noensinne med oppdatert kunnskap om hvilke muligheter som finnes, for å få turister fra de viktige nærmarkeder til å besøke Norge når situasjonen tillater det.