Markedsaktiviteter 2019 – meld deg på!

Trøndelag Reiseliv tilrettelegger for gode arenaer og ulike markedstiltak både nasjonalt og internasjonalt. Her kan du finne aktiviteter som passer for deg og din bedrift.

Statistikk trondelag.com

På trondelag.com gjør vi stadig tilpasninger for å øke brukeropplevelsen, sånn at flere finner den informasjonen de ønsker å finne og flere blir inspirert til å reise til Trøndelag. Her kommer statistikk fra trondelag.com fra år til år.

Siste nytt

Koordinering av felles Trøndelag-stand på NTW 2020

Innovasjon Norge har tildelt Trondheim oppgaven å arrangere Norwegian Travel Workshop (NTW) i 2020. Dette er den største reiselivsbegivenheten i Norge, og den vil finne sted i nyåpnede Trondheim Spektrum den 30.mars – 2.april. Bli med og gjør Trøndelag ekstra synlig for alle internasjonale kjøpere som kommer til messa!

Welcome! Oppsummering av første halvår

I januar 2019 startet vi den nye satsningen med Interregprosjektet Welcome! –  et 3-årig samarbeid mellom Trøndelag og Jämtland Härjedalen, med hensikt å øke lønnsomheten for den opplevelsesbaserte reiselivsnæringen i regionen året rundt med flere internasjonale gjester på besøk. Prosjektet skal jobbe for å optimalisere tilgjengeligheten i både Trøndelag og Jämtland Härjedalen gjennom å utvikle de tre leddene transport, kommunikasjon og salg.

På salgsworkshop i London

Hvert år deltar Trøndelag Reiseliv på ulike workshops og messer rundt omkring i verden. Hensikten er å spre informasjon om våre destinasjoner, og muligheter for ulike turistgrupper å oppdage det gode liv i Trøndelag.

Turoperatører på oppdagelsesferd i vintertrøndelag

Bearbeidelse og oppfølging av turoperatører er viktig, og Trøndelag Reiseliv jobber fortløpende med å sette Trøndelag på turoperatørenes Norgeskart. 

Trøndelag Reiseliv er alltid oppdatert på markedsføringsfaget

Markedsføring av Trøndelag er en av Trøndelag Reiselivs viktigste oppgaver og da er det riktig å være tilstede på en av de arenaene hvor man blir oppdatert på det siste innen markedsføring, nemlig Markedskonferansen i Trondheim.

Digital markedsføring høst/vinter 2019/2020

Sommeren er på hell, og nå er det tid for å vise frem alle de flotte opplevelsene vi har å by på i Trøndelag. Stadig flere får øynene opp for regionen, og skal vi få flere til å legge turen til Trøndelag må vi synliggjøre tilbudene som finnes. Vi håper du blir med på vår [...]