Statistikk trondelag.com

På trondelag.com gjør vi stadig tilpasninger for å øke brukeropplevelsen, sånn at flere finner den informasjonen de ønsker å finne og flere blir inspirert til å reise til Trøndelag. Her kommer statistikk fra trondelag.com fra år til år.

Markedsplan 2022

Ny visuell identitet, ny kommunikasjonsplattform og digital markedsføring er i kraftig endring. Det vil prege markedsarbeidet i 2022.   Den nye kommunikasjonsplattformen er utformet etter bred involvering av opplevelsesnæringa i Trøndelag, og plattformen blir sentral for markeds- og kommunikasjonsarbeidet i 2022. Kommunikasjonsplattform Digitalt Kampanjer Søkemotoroptimalisering Webutvikling Sosiale Medier Kommunikasjon Print Pressearbeid Foto Kommunikasjonsturné B2B-kommunikasjon Kurs og [...]

Siste nytt

Stor interesse for reiselivets nye drakt og stemme

Over 100 personer dukket opp da Trøndelag Reiseliv presenterte ny kommunikasjonsplattform og visuell identitet i Trondheim 10.mai.

Ny visuell identitet og kommunikasjonsstrategi

Trøndersk reiseliv kler seg nå i ny drakt og med en ny stemme. For å møte den nye normalen i reiselivet. Men hva er egentlig den nye normalen?

Trøndersk Kulturarvkonferanse 2022

Velkommen til årets store møteplass for kulturarv i Trøndelag.
Fredag 20.mai arrangeres Trøndelag kulturarvkonferanse på Erkebispegården i Trondheim hvor vi har fokus på temaer som frivillighet, bærekraft og opplevelser.

Trøndersk reiseliv med ny drakt og stemme

Kan vi lokke gjester til Trøndelag med regn? Kan vi bruke trøndersk, syrlig humor når vi frister med et besøk til regionen vår? Hvorfor ikke!

Hele Trøndelag på én billett

Nyt Trøndelag på én billett i syv dager til ende. I sommer blir det mulig igjen.

Grønne opplevelser: Tre destinasjoner med tre matopplevelser

Bærekraft er et begrep vi alle har fått et forhold til. Et trendbegrep som ikke sier så mye om den sosiale, økonomiske og miljømessige balansegangen man må ha for å nettopp være bærekraftig. For hva ansees som bærekraftig?