Statistikk trondelag.com

På trondelag.com gjør vi stadig tilpasninger for å øke brukeropplevelsen, sånn at flere finner den informasjonen de ønsker å finne og flere blir inspirert til å reise til Trøndelag. Her kommer statistikk fra trondelag.com fra år til år.

Markedsplan Trøndelag Reiseliv 2021

Med et turbulent reiselivsår i ryggen ser vi frem til et nytt år fullt av nye friske muligheter!

Siste nytt

Høydepunkter fra 2020

Annerledesåret 2020 ga oss alle en kraftig støkk med koronapandemi, reiserestriksjoner og en bransje som måtte omstille seg raskt for å finne veien videre. Flere aktører opplevde en fantastisk sommer med rekordresultat i Trøndelag, og vi ser tilbake på et år med engasjert næring i intensivt arbeid for å synliggjøre trønderske opplevelser for det norske folk.

Markedsplan Trøndelag Reiseliv 2021

Med et turbulent reiselivsår i ryggen ser vi frem til et nytt år fullt av nye friske muligheter!

Koronabarometer for internasjonal reiseaktivitet vinter 20/21

Koronakrisen har snudd opp ned på tilværelsen for norsk reiseliv, og reiselivsnæringen går en krevende høst- og vintersesong i møte. Derfor er det viktigere enn noensinne med oppdatert kunnskap om hvilke muligheter som finnes, for å få turister fra de viktige nærmarkeder til å besøke Norge når situasjonen tillater det.

Kommunikasjon på nett i koronatid

Hva bør du ha av informasjon på nettsiden din i fobindelse med Covid-19? Få noen tips her!

Informasjon du bør ha på nettsiden din

Er nettsiden din klar for å nå ut til norske gjester i sommer? 
Her finner du en sjekkliste for hva du bør se over/inkludere på nettsidene dine for best mulig å ta imot potensielle gjester.

Nasjonal pressestrategi for Trøndelag Reiseliv

Trøndelag har masse unike historier og opplevelser som skal kommuniseres ut, og et tett arbeid med nasjonal presse gir oss økt synlighet og utstrekning til potensielle gjester. Trøndelag Reiseliv har laget en egen strategi for arbeid med nasjonal presse, og skreddersyr publiseringsplaner ut fra samarbeid med hver destinasjon.