Bransjenyheter

Nytt turistkontor har åpna

Nytt turistkontor for Trondheim og Trøndelag har åpna i Nordre gate 11, med digitale opplevelser og salg av aktiviteter fra hele Trøndelag.

Turistinformasjonen for Trondheim og Trøndelag, Nordre gate 11, Foto: Sven-Erik Knoff/Visit TrondheimÅpning 3. april

Torsdag 3. april var det duket for åpning av den nye turistinformasjonen for Trondheim og Trøndelag, som ligger i gågata Nordre gate.

Cirka 160 inviterte gjester hadde tatt turen til åpninga, og de frammøtte fikk blant annet høre intervju med reiselivssjefene i henholdsvis Visit Trondheim og Trøndelag Reiseliv, Line Vikrem Rosmæl og May Britt Hansen.

Turistinformasjonen for Trondheim og Trøndelag, Nordre gate 11, Foto: Sven-Erik Knoff/Visit Trondheim

Per Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge, foretok den offisielle åpninga av besøkssenteret, sammen med representanter fra finansørene: Trondheim kommune v/ordfører Rita Ottervik, Sør-Trøndelag fylkeskommune v/Tore O. Sandvik, Nord-Trøndelag fylkeskommune v/fylkesråd Terje Sørvik og Vigdis Harsvik, leder for Innovasjon Norge Sør-Trøndelag.

Turistinformasjonen for Trondheim og Trøndelag, Nordre gate 11, Foto: Sven-Erik Knoff/Visit Trondheim

Petter Nome, direktør i Bryggeri- og Drikkevareforeningen, var også til stede, og holdt innlegg om koblingen mellom reiseliv, lokal mat og lokalt brygget øl.

Restaurant To Rom og Kjøkken, ved Roar Hildonen, stod for maten, som selvsagt var laget av råvarer fra Trøndelag.

 Inspirasjon og salg av opplevelser

Den nye turistinformasjonen skal ikke bare formidle opplevelser i Trondheim, men i hele Trøndelag. Opplevelser og aktiviteter kan kjøpes på stedet, og gjennom interaktive skjermer kan de besøkende legge opp sine egne reiseruter, som de får tilsendt på e-post.

Turistinformasjonen for Trondheim og Trøndelag, Nordre gate 11, Foto: Sven-Erik Knoff/Visit TrondheimMange av de samme opplevelsene kan også kjøpes på www.trondelag.com/booking eller på www.visittrondheim.no.

Midtbyen Management har også plass i lokalene, hvor de blant annet selger midtbykortet.

Du kan lese mer om den nye turistinformasjonen for Trondheim og Trøndelag i denne brosjyren, eller på Visit Trondheim sine nettsider www.visittrondheim.no.