Uncategorized

Vant Trøndersk Reiselivspris 2016

Trøndersk Reiselivspris ble nylig delt ut under Trøndersk Reiselivskonferanse i Trondheim.

Prisen for Årets Trønderske Reiselivsbedrift 2016 ble delt ut til Rypetoppen Adventurepark under Reiselivskonferansen, onsdag 19. oktober.

Rypetoppen Adventurepark i Meråker er en av Norges største klatreparker, og har siden åpningen i 2013 utviklet seg til å bli et innovativt og spennende reiselivsprodukt.

Rypetoppen Adventurepark gikk helt til topps i konkurranse med sterke aktører som Crazy Coyote og Namsskogan Familiepark. I tillegg til hederlig omtale og en statuett laget av Nidarosdomens Restaureringsarbeider, fikk vinneren også markedsføring i regi av Trøndelag Reiseliv til en verdi av 20.000 kr. Prisen ble delt ut av Konserndirektør Reiseliv i NSB, Marianne B. Einarsen.

Prisen ble delt ut da reiselivsbransjen i Trøndelag feiret seg selv under Reiselivets Festaften i herresalen i Erkebispegården. Reiselivskonferansen fant sted 19. – 20. oktober, og er en konferanse der alle med interesse for opplevelsesnæring og reiseliv samles for faglig påfyll. Konferansen arrangeres hvert andre år.